недеља, 26. јун 2016.

And so it begins...

Dobrodošli u trezor haosa



Ladies and gentlemen....wellcome to vault of chaos. 

Pošto bi bilo lepo na napravim nekakav uvod u sve ovo, krenućemo polako. Za početak, zašto "Trezor haosa"? 
Jednostavno mislim da je haos dobar opis za sve ono što želim da pokrijem na ovom blogu, a nadam se da će dijapazon stvari biti dovoljno opširan kako bi privukao svakog ko odskače od serviranog (televizijskog) šablona. Zbunjeni već? 
Polako. Dakle.... Kao i većina trezora, čija je namena da sačuvaju predmete određene vrednosti, tako je zamišljen i ovaj. Umesto fizičkih stvari, pokušaćemo da sačuvamo muziku. Pokušaćemo da sačuvamo knjige, stripove, časopise. Pre svega pokušaćemo da sačuvamo ideje



Ali to nikada nije bilo izgubljeno, zar ne? Nikada nije bilo više kanala koji puštaju muziku i kulturno-obrazovnih emisija koje utiču kao steroidi na naurone (Povećavaju agresiju i smanjuju kohones) Začkoljica je u tome što svi svetle istom rozom bojom. Nikada nije bilo više novina i dostupnih informacija koje prikazuju realno stanje stvari i koje NISU korigovane i koje NISU modifikovane tako da nekako magično svi vide ono što žele da vide. Probećemo da okupimo ljude sličnijih interesovanja i različitih ideja.
Brainsssss......

Naravno da to neće biti lako, niti će ići brzo, ali idemo ka tome, pa dokle dođemo. 
Što se sadržaja tiče, pokušaću da pokrijem teme o kojima se ne zvoni na sva zvona u Srbiji. Umesto turbo dizela, jeftine zabave koja je služila da skrene misli sa svih bitnijih problema, pozabavićemo se "opskurnijom" vrstom muzike zvanom Rok, Metal, Pank..... Knjige koje nisu deo standardne školske lektire. Ligoti, Birs, Po, King, Lavkraft, Asimov, Bredberi, Barker, Gejmen samo su neka od imena koje ću vam vremenom predstaviti. Stripovi, kao poseban vid umetnosti, a ne kao ubijanje vremena u autobusu takođe će dobiti svoj deo na ovom blogu. 
A kad smo već kod same umetnosti i tu imamo ponešto u rukavu. Filmovi, Serije, Koncerti....it's all here.

Kome se ne sviđa ova ideja u startu onda ne treba da bude ovde i ja mu se izvinjavam za oduzeto vreme u čitanju ovih redova. Može da se vrati svakodnevnom fudbalu i televiziji kao i svakodnevnim informacijama od svog kurira. 
Ukratko.....stay tuned for more, this is only the beginning.

Нема коментара:

Постави коментар